Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Douglas carports

Carports van Douglas hout bieden een uitstekende levensduur en weersbestendigheid. In ons assortiment vindt u een selectie van Douglas carports voor zowel aanbouw als vrijstaande plaatsing. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een maatwerk Douglas carport of kom langs in één van onze showrooms.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Carport Douglas

Met een Douglas carport weer u zeker dat uw voertuig er veilig én mooi bij staat. Douglas hout staat namelijk bekend om zijn karakteristieke uitstraling, duurzaamheid en weersbestendigheid. Douglas hout bevat van nature meer hars dan andere houtsoorten waardoor het niet behandeld hoeft te worden. Hierdoor hoeven er geen schadelijke stoffen toegepast te worden én bespaart het u onderhoudswerkzaamheden.

Douglas carport voor een veilig plek voor uw auto

Een carport van Douglas hout biedt een veilige plek voor uw auto en tevens is het mooie Douglas hout een ware aanvulling op de uitstraling van uw woning. Bent u overtuigd van onze Douglas carports en heeft u een exemplaar gevonden met de juiste afmetingen? Kies dan de gewenste opties en accessoires en bestel hem hier gemakkelijk online. De carports worden geleverd als bouwpakket welke u met enige ervaring goed zelf in elkaar kunt zetten.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?