Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Zadeldak carports

Een klassiek alternatief op de gebogen of vlakke carport, is de aluminium zadeldak carport. De constructie heeft een herkenbare hoek die goed past bij zadeldak huizen. De aluminium zadeldak carport is speciaal ontwikkeld voor grote overspanningen.

27 van 27 producten
Sort Descending
  1. Aluminium Zadeldak Carport 400x300 cm Type A
    Aluminium Zadeldak Carport 400x300 cm Type A
    5.059,00
    Thuisbezorgd
27 van 27 producten
Sort Descending

Aluminium carports met zadeldak

Afhankelijk van de constructie kunnen de zadeldak carports worden geïnstalleerd in afmetingen tot wel 600x600cm. Omdat deze overkappingen gebouwd zijn op vier tot zes palen kunnen ze met gemak los geplaatst worden. Zo kunt u er met gemak twee auto’s onder kwijt en blijven die het hele jaar door droog en beschermd. 

Verschillende types aluminium zadeldak carports beschikbaar

De aluminium zadeldak carports zijn leverbaar in drie verschillende types.

  • Bij Type A worden vier palen onder de vier hoeken van het zadeldak gemonteerd.
  • Type B maakt gebruik van zes palen en kan daardoor een grotere lengte overspannen.
  • Type C is ontworpen voor de grootste zadeldak veranda’s: hierbij steekt het dak verder uit dan de palen, en wordt er handig gebruik gemaakt van het natuurkundige hefboom principe.

Alle aluminium zadeldak carports bieden verschillende soorten polycarbonaat dak beplating, kleuren, en fundatieproducten. Ook ingebouwde LED-verlichting behoort tot de mogelijkheden. Wilt u veel openheid en ruimte, dan zal deze vrijstaande zadeldak carport zeker aan uw wensen voldoen!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?