menu

Buitenverblijven

Filters
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Bekijken als Rooster Lijst
538 van 538
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Veranda Corsica 420x600 cm
  5.695,00
 2. Trendhout Terrasoverkapping La Véranda 600x400 cm
  Normale prijs 2.939,00 Speciale prijs 2.450,00
 3. Trendhout Terrasoverkapping La Véranda 500x400 cm
  Normale prijs 2.485,00 Speciale prijs 2.070,00
 4. Trendhout Terrasoverkapping La Véranda 400x400 cm
  Normale prijs 2.079,00 Speciale prijs 1.730,00
 5. Trendhout Terrasoverkapping La Véranda 600x300 cm
  Normale prijs 2.559,00 Speciale prijs 2.130,00
 6. Trendhout Terrasoverkapping La Véranda 500x300 cm
  Normale prijs 2.159,00 Speciale prijs 1.800,00
Bekijken als Rooster Lijst
538 van 538
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Buitenverblijven

Een prachtig huis vraagt om een mooie tuin met een overkapping en veel comfort om van te genieten, zowel binnen als buitenshuis. Het is een extraatje om ook buiten een overkapping te hebben en te beschikken over een plaats om heerlijk te kunnen zitten, zonder last te hebben van de regen of de felle zon. Dit is eenvoudig te regelen door een overkapping te laten bouwen. Maar wat u misschien niet weet is dat u een houten overkapping of prieel ook heel eenvoudig kant en klaar online kunt aanschaffen en zelf in elkaar kunt zetten.

Diverse overkappingen

Wij bieden online diverse houten overkappingen aan en via onze website kunt u op de afbeeldingen zien hoe bijvoorbeeld een eindproduct van een houten overkapping eruit gaat zien. Heeft u bergruimte nodig in de tuin? Er zijn ook diverse overkappingen met afsluitbare ruimte voor handige extra bergingsruimte. Om de juiste overkapping te kiezen is het handig om alvast over een aantal wensen na te denken. Denk aan de locatie, de afmetingen en de houtsoort, maar ook aan dakmaterialen. Er zijn diverse blokhutten en houten overkappingen beschikbaar. De collectie bevat overkappingen van bijvoorbeeld geïmpregneerd grenenhout, een andere geïmpregneerde houtsoort, of aluminium. Er zijn kapschuren, buitenverblijven, blokhutten met overkapping of kies voor een mooi prieel. Ruime keuze dus!

 

Een overkapping op maat gemaakt

Heeft u toch geen geschikte overkapping kunnen vinden tussen ons assortiment? Dan bieden we u ook de optie om een overkapping op maat te laten maken. Maak bijvoorbeeld een specifieke keuze in de wand- afmeting en dikte, het soort dak en het soort hout. Mocht u al een schets hebben voor de ideale overkapping, breng deze dan gerust langs in een van onze toonzalen of stuur deze naar ons op. 

 

Gemakkelijk online bestellen

Houten overkappingen kunnen aan het huis gebouwd worden als veranda of los staan van de woning. De toepassing en de locatie van een terrasoverkapping, veranda of prieel is de leidraad voor het ontwerp. Wat wilt u onder de overkapping doen? Uw barbecue plaatsen? Overdekt kunnen werken? Of gewoon aangenaam tot laat buiten kunnen zitten? Wij hebben een ruim assortiment houten terrasoverkappingen en prieëlen voor u samengesteld voor elke bestemming. Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Categoriëen