Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Cosi Fires sfeerhaarden

Cosi Fires Sfeerhaarden staan bekend om hun strakke en moderne uitstraling waarmee ze niet alleen sfeer maar ook voor voldoende warmte zorgen voor in de tuin. Of u nu op zoek bent naar een complete salontafel voor bij de loungeset met een sfeerhaard erin of een compacte gaslantaarn om op tafel te zetten: bij Cosi Fires slaagt u.

58 van 80 producten
Pagina
Sort Descending
 1. Cosiloft 100 vuurtafel white/teak 100x100x47cm
  Cosiloft 100 vuurtafel white/teak 100x100x47cm
  1.099,00
 2. Cosiscoop Gaslantaarn Olive Green
  Cosiscoop Gaslantaarn Olive Green
  89,00
 3. Cosiscoop Gaslantaarn XL Black
  Cosiscoop Gaslantaarn XL Black
  109,00
 4. Cosiscoop cement
  Cosiscoop Cement gaslantaarn
  129,00
 5. Cosidome High gaslantaarn
  Cosidome High gaslantaarn
  139,00
 6. Cosiloft 100
  Cosiloft 100 vuurtafel black/teak 100x100x47cm
  1.099,00
58 van 80 producten
Pagina
Sort Descending

Cosi Fires sfeerhaarden

Wilt u in de lente, zomer, herft en de winter kunnen genieten van uw wijntje in de tuin? Dan zijn deze prachtige Cosi Fires sfeerhaarden uitermate voor u geschikt. Met de gashaarden kunt u onder alle weersomstandigheden van het buiten leven blijven genieten. De producten zorgen ervoor dat de mooie momenten in het leven nog lang niet voorbij zijn.

Strak ontwerp met oog voor detail

Het unieke aan de Cosi Fires sfeerhaarden is dat de gasfles er in geplaatst kan worden. De gasfles is dus keurig weggewerkt wat uw sfeerhaard natuurlijk nog mooier maakt! De haarden zijn gemaakt van hoogwaardig kunstof, hout of staal. De collectie bestaat onder andere uit de Cosiburner, Cosistove, Cosidrum, Cosiconcrete, Cosiglobe en Cosiline. De gashaarden zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Houdt u van zwart, antraciet of een fel groene kleur? Het is allemaal mogelijk. Bekijk hier de producten en de beschikbare opties. Voor ieder wat wils!

Bent u er nog niet zeker van welke terrashaard of vuurtafel bij u past? Vraag dan één van onze verkoopadviseurs om deskundig advies. 

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?