Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Overkappingen
Overkappingen
  • Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs
  • Keuze uit meer dan 1200 overkappingen
  • Uw specialist in maatwerk
  • Persoonlijk advies in een onze showrooms
Ontdek de voordelen van een afspraak
  • Nooit in de rij wachten; u wordt direct geholpen
  • Krijg persoonlijk advies van onze specialisten
  • Uw tuinverblijf naar wens samenstellen, maatwerk zit in ons dna
Een impressie van onze showrooms
De mooiste overkappingen om het hele jaar onder te ontspannen!

Overkappingen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Een overkapping biedt beschutting en verlengt de bruikbare leefruimte in uw tuin. Of het nu gaat om een terrasoverkapping, houten prieel of carport, deze structuren beschermen tegen weersinvloeden en creëren een gezellige buitenruimte. Overkappingen dienen als multifunctionele extensies van uw huis, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden.

Een overkapping in de achtertuin biedt een gezellige ruimte om samen met vrienden en familie van het buitenleven te genieten. Creëer het hele jaar door een knusse buitenruimte voor ontspanning en samenzijn. Op warmere dagen heeft u dan een sfeervolle overkapping die dient als zonwering, terwijl u op koelere dagen kunt genieten van late avonden door het toevoegen van terrasverwarming.

De populaire categorieën van onze overkappingen

Overkappingen met alle opties en accessoires

Al onze overkappingen zijn mogelijk uit te breiden met een groot aantal opties. Zo kunt u uw overkapping bijvoorbeeld voorzien van glazen schuifwanden of zijwanden om er een complete tuinkamer of buitenverblijf van te maken. Hiernaast kunt u de overkapping altijd naar eigen wensen in een bepaalde kleur verven. Bovendien kunt u er een sfeervolle loungeplek van maken met de juiste tuinmeubelen.

Heeft u specifieke vragen over de uitbreidingsmogelijkheden van onze overkappingen? U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen in een van onze overdekte showrooms, waar onze ervaren verkoopadviseurs u graag helpen met het al uw vragen en wensen.

Uw overkapping zelf opbouwen of laten bouwen

Ons assortiment overkappingen worden standaard geleverd als bouwpakket met een uitgebreide, duidelijke handleiding. Het merendeel van onze overkappingen zijn daarom ook eenvoudig zelf op te bouwen.

Heeft u toch uw bedenkingen over het zelf bouwen van uw overkapping? Dan kunt u tegen een meerprijs gebruik maken van onze montageservice. Onze ervaren monteurs komen dan bij u langs om uw overkapping voor u te bouwen.

Zijn er specifieke wensen met betrekking tot de maatvoering van uw overkapping? Maak dan gerust een offerte voor een overkapping op maat. Wij doen u graag een voorstel!

Lees meer... Lees minder...
Onze werkwijze
Ontdek de voordelen van een afspraak
  • Nooit in de rij wachten; u wordt direct geholpen
  • Krijg persoonlijk advies van onze specialisten
  • Uw tuinverblijf naar wens samenstellen, maatwerk zit in ons dna
Kan ik u helpen?