Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Chalet op maat

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven hebben we een ruim assortiment chalets. Het kan zijn dat deze standaard chalets niet voldoen aan uw specifieke wensen. Wenst u een andere maatvoering of ontwerp van uw chalet dan kunt u uw chalet bij ons op maat laten maken.n.

Verschillende soorten chalets

Wij bieden veel verschillende modellen chalets. Er is voor elk gebruiksdoeleinde een geschikt model te vinden. U kunt bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kiezen uit verschillende modellen:

Mogelijkheden voor een chalet op maat

Een chalet op maat, betekend dat deze helemaal naar uw wensen wordt samengesteld. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van chalets. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat er veel mogelijk is wat betreft maatwerk. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden weergegeven.

Bij een chalet op maat bij Blokhutvillage kunt u onder andere zelf een selectie maken uit de volgende opties:

  • Wij kunnen uw chalet geschikt maken voor recreatief gebruik of voor permanent bewonen
  • U kunt gebruik maken van een eigen ontwerp of aanpassingen een standaard model
  • Verschillende wanddiktes zijn mogelijk
  • Complete isolatie van vloeren, wanden en dak
  • Ramen van woonhuiskwaliteit en deuren als optie bij woonhuis
  • Deskundig advies op locatie na de eerste offerte
  • Verschillende dakbedekkingen: shingles, riet, dakpannen of aluminium platen
  • Het ook mogelijk om bedrijfskantines of tuinkantoren op maat te laten maken

Wellicht heeft u een eigen idee hoe uw chalet op maat eruit moet komen te zien. Werk deze schets zo gedetailleerd mogelijk uit en stuur deze digitaal naar ons op of neem deze mee naar een van onze showrooms. Samen zullen we deze uitwerken tot een functioneel ontwerp! Wij begeleiden u graag in het gehele traject van de aankoop van een chalet, van het eerste idee tot aan de montage.

Indien u na aankoop van chalet, geen tijd heeft voor de installatie of hier geen verstand van heeft, dan staan wij bij Van Kooten & Buiten Leven voor u klaar om de op maat gemaakte chalet te monteren tegen een meerprijs. We hebben een uitgebreid team klaar staan voor u, welke gespecialiseerd zijn in het monteren van een breed scala aan chalets.

Vraag een offerte aan

Het kan heel goed zijn dat u niet precies weet hoe uw chalet op maat eruit moet komen te zien. U kun in het onderstaande formulieren aangeven wat uw specifieke wensen zijn met betrekking tot uw op maat gemaakte chalet. Het is niet erg als u niet alles in kunt vullen. Onze specialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op. U ontvangt binnen enkele dagen een complete offerte. Heeft u nog vragen voor onze specialisten? Neem dan contact met ons op via email info@blokhutvillage.nl of bel ons op +31 (0) 186-655990.

Maatwerk chalet 1 Maatwerk chalet 2 Maatwerk chalet 3 Maatwerk chalet 4

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Kan ik u helpen?