Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Gaaspanelen

Ontdek de veelzijdigheid van onze gaaspanelen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Van functionele omheiningen tot decoratieve accenten, onze gaaspanelen bieden talloze mogelijkheden voor uw buitenruimte. Beschikbaar in diverse afmetingen en stijlen, zijn deze panelen perfect voor het afbakenen van gebieden of het creëren van een moderne uitstraling. Wilt u meer weten over onze gaaspanelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

15 van 15 producten
Sort Descending
 1. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

 2. Gaaselement met Red Class Wood kader 90x180 cm
  Gaaselement met Red Class Wood kader 90x180 cm
  90x180 cm Onbehandeld Red Class Wood
  57,95
 3. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

 4. 1 stuk beschikbaar: Hardhouten trellisscherm 90x180 cm - SALE01883
  1 stuk beschikbaar: Hardhouten trellisscherm 90x180 cm - SALE01883
  90x180 cm Onbehandeld Hardhout
  Regular Price 98,00 Special Price 60,00
 5. Gaaselement met Red Class Wood kader 180x180 cm
  Gaaselement met Red Class Wood kader 180x180 cm
  180x180 cm Onbehandeld Red Class Wood
  66,95
 6. Gaaselementen met hardhouten kader 90x180 cm
  Gaaselementen met hardhouten kader 90x180 cm
  90x180 cm Onbehandeld Hardhout
  96,95
 7. Gaaselementen met hardhouten kader 180x180 cm
  Gaaselementen met hardhouten kader 180x180 cm
  180x180 cm Onbehandeld Hardhout
  117,00
15 van 15 producten
Sort Descending

Gaaspanelen voor schuttingen en tuinafscheiding

Gaaspanelen lijken een simpele vorm van tuinafscheiding, maar bieden veel mogelijkheden om het groen in uw tuin uit te breiden. De eenvoudige structuur van het gegalvaniseerde gaas maakt het een ideale wand voor allerlei soorten klimplanten. Denk daarbij niet alleen aan de klimop, maar overweeg ook een wingerd, blauwe regen, druif of passiebloem. Elke plant brengt een unieke sfeer met zich mee die uw tuin erg mooi kan versieren. En dat allemaal dankzij een simpel gaaspaneel die u kant en klaar met hardhouten of geïmpregneerde houten kader kunt installeren tussen uw bestaande tuinschermen, of ergens los tussen twee palen.

Soorten en vormen gaaspanelen

Wij bieden verschillende soorten en vormen gaaspanelen aan, zowel met kaders van geïmpregneerd hout als hardhout. Het gaas is beschikbaar in verschillende soorten: gegalvaniseerd eco gaastrellis met een doorsnede van 0,38 cm, of het sterke, gegalvaniseerde betonijzer gaas met 0,50 cm doorsnede. U kunt er ook voor kiezen om geen kader te nemen en ruwe gaaselementen zelf op maat te snijden. Dit materiaal is goed buigbaar wat veel mogelijkheden geeft, u maakt dan met gemak zelf bijvoorbeeld een pergola of bloembak van gaas. De mogelijkheden zijn uitgebreider dan u denkt! Hoe u het ook gebruikt, met het gaas kunt u uw tuin nét even dat extra stukje groene natuur geven dat het helemaal afmaakt.

Voordelen van een gaaspaneel

Een gaaspaneel heeft diverse toepassingen in verschillende contexten:

 • Afscheiding en omheining: Gaaspanelen worden vaak gebruikt als omheiningen in tuinen, percelen, en commerciële gebieden. Ze bieden een duidelijke grens, zorgen voor veiligheid en kunnen dienen als afscheiding tussen verschillende zones.
 • Veiligheid en beveiliging: Deze panelen dienen als een barrière om gebieden te beveiligen, zoals speelplaatsen, bouwplaatsen of delen van bedrijfsterreinen. Het gaas biedt zichtbaarheid en kan helpen om ongewenste toegang te voorkomen.
 • Klimhulp voor planten: Gaaspanelen kunnen worden gebruikt als ondersteuning voor klimplanten in tuinen. Het gaas biedt een structuur waarlangs planten omhoog kunnen groeien en zich kunnen verspreiden.
 • Veeteelt en landbouw: In de landbouwsector worden gaaspanelen gebruikt als omheiningen voor dieren, zoals vee of pluimvee. Ze dienen als veilige grenzen om dieren binnen een bepaald gebied te houden.
 • Decoratieve doeleinden: Soms worden gaaspanelen gebruikt als decoratief element in de tuin of als onderdeel van architecturale ontwerpen. Met creatieve ontwerpen kunnen gaaspanelen esthetisch aantrekkelijk zijn.

Gaaspanelen zijn veelzijdig en hebben verschillende functies, variërend van praktisch gebruik als omheining tot meer decoratieve of ondersteunende doeleinden voor planten.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?