ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

VOOR MEER INFORMATIE OVER CORONA KLIK HIER.

Boomschorsmatten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Natuurlijke tuinafscheiding met boomschorsmatten

De tuin zal haar natuurlijke karakter nog meer laten zien als u kiest voor een natuurlijke tuinafscheiding van boomschorsmatten. Deze installeert u eenvoudig tussen twee palen of houten tuinschermen en voor meer stevigheid kunt u een balk aan de achterkant bevestigen, zo zullen de boomschorsmatten beter bestand zijn tegen harde wind. Het pure karakter blijft behouden als u de constructie goed achter de boomschorsmatten monteert, en deze dus niet zichtbaar is. Zo creëert u eenvoudig een wand van boomschors, die niet onopgemerkt zal blijven.

Uitstraling boomschorsmatten

Laat u verrassen door de puur natuurlijke uitstraling van boomschorsmatten! De dunne strepen boomschors wisselen elkaar in structuur en kleur willekeurig af en bieden door de nauwe verbinding veel privacy. Ze zullen veel wind tegenhouden en kunnen dan ook zeer goed gebruikt worden om windschermen van te maken. Qua hoogte heeft u keuze uit 175cm of 200cm voor extra privacy. Omdat ze op rol per drie meter verkrijgbaar zijn, kunt u de boomschorsmatten eenvoudig inkorten tot elke gewenste lengte. Het is een flexibel materiaal dat uw tuin op een natuurlijke manier afscheidt, met veel puurheid en karakter!

vergelijken