Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Red Class Wood ramen en deuren

Verrijk uw buitenomgeving met het Red Class Wood assortiment ramen en deuren van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Deze hoogwaardige, duurzame opties in Red Class Wood bieden niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een uitstekende functionaliteit en isolatie voor uw buitenruimte. Dankzij de veelzijdigheid en de natuurlijke charme van dit hout, vormen ze de perfecte aanvulling op elke buitenruimte, of het nu gaat om een tuinhuis, blokhut of ander buitenproject.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Red Class Wood ramen en deuren

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven vindt u de mooiste tuindeuren! Het is altijd gezellig als vrienden en kennissen gezellig even achterom komen om met samen met u van uw tuin te genieten. Dan wilt u natuurlijk wel dat zij direct onder de indruk zijn van de entree! Met een tuindeur van Red Class Wood is dat geen enkel probleem. Deze naaldhoutsoort laat met zijn warme rode kleur iedereen welkom voelen en doet qua kleur en samenstelling het meest denken aan lariks/douglas hout. Red Class Wood biedt echter meerdere voordelen ten opzichte van deze twee soorten.

Waarom een tuindeur van Red Class Wood?

Nu lariks/douglas hout schaarser beginnen te worden in Nederland, is Red Class Wood een zeer goed alternatief dat in meerdere opzichten zijn grote voorbeelden evenaart en op sommige vlakken zelfs overtreft! Zo kent deze houtsoort een soortgelijke rode kleur, maar vervaagt deze tot wel vier keer langzamer dan bij lariks/douglas hout. Ook is het schimmelvrij en heeft het geen last van harsvorming. Door het selectieproces dat deze naaldhoutsoort plaatsvindt, is er vrijwel geen sprake van knoesten, waardoor knoestuitval zelden voorkomt. Doordat het hout glad geschaafd wordt, zorgt dit voor mooie egale tuindeuren. Daarnaast is het hout

De tuindeuren van Red Class Wood worden door ons geleverd inclusief gegalvaniseerd stalen frame en een RVS-cilinderslot. Zo wordt de stevigheid van deze tuindeur verhoogt en bepaalt alleen u wie uw tuin binnenkomt.

Maar waarom zou u ophouden bij de entree? Met onze Red Class Wood-producten kunt u uw hele tuin dezelfde warme en professionele uitstraling geven! Wat dacht u bijvoorbeeld van onze vlonderplanken? Of anders onze schuttingen om de omheining van uw tuin helemaal compleet te maken? Op onze productpagina vindt u al onze Red Class Wood-producten waarmee u uw tuin de luxe look kunt geven die het verdient!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?