ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

VOOR MEER INFORMATIE OVER CORONA KLIK HIER.

Bamboeschermen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Natuurlijk karakter bamboeschermen

De tuin zal haar natuurlijke karakter nog meer laten zien als u kiest voor een natuurlijke tuinafscheiding van bamboeschermen. Deze installeert u eenvoudig tussen twee palen of houten tuinschermen en voor meer stevigheid kunt u een balk aan de achterkant bevestigen, zo zullen de bamboeschermen beter bestand zijn tegen harde wind. Het pure karakter blijft behouden als u de constructie goed achter de bamboeschermen monteert, en deze dus niet zichtbaar is. Zo creëert u eenvoudig een schutting van bamboe die niet onopgemerkt zal blijven.

Inzetten van bamboeschermen

Laat u verrassen door de puur natuurlijke uitstraling van bamboe! De ranke bamboestokken wisselen elkaar in structuur en kleur willekeurig af en bieden door de nauwe verbinding veel privacy. Ze zullen veel wind tegenhouden en kunnen dan ook zeer goed gebruikt worden om windschermen van te maken. U kunt gaan voor het gelakte, lichtbruine bamboe, of voor het populaire zwarte bamboe (Phyllostachys nigra). Omdat ze op rol per 180 cm verkrijgbaar zijn, kunt u de bamboeschermen eenvoudig inkorten tot elke gewenste lengte. Het is een flexibel materiaal dat uw tuin op een natuurlijke manier afscheidt, met veel puurheid en karakter!

vergelijken