Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Trellisschermen

Ontdek de elegantie van trellisschermen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Onze collectie biedt diverse ontwerpen en materialen voor het creëren van een stijlvolle afscheiding met een open karakter. Of u nu kiest voor grenen, hardhout of andere materialen, onze trellisschermen voegen een decoratief tintje toe aan uw buitenruimte. Heeft u specifieke vragen met betrekking tot onze trellisschermen? Aarziel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

18 van 18 producten
Sort Descending
 1. Trellis recht 30x180 cm
  Trellis recht 30x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  8,40
 2. Trellis recht H180xB60cm
  Trellis recht 60x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  14,95
 3. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

 4. Trellis diagonaal met holle lijst
  Trellis diagonaal met holle lijst
  Geïmpregneerd Vurenhout
  37,95
 5. Trellis diagonaal met lijst 40x180 cm
  Trellis diagonaal met lijst 40x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  40,95
 6. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

 7. Trellis recht 180x180 cm
  Trellis recht 180x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  41,95
 8. Hardhouten trellis 40x180 cm - 4 stuks in 1 koop - SALE01203
  Hardhouten trellis 40x180 cm - 4 stuks in 1 koop - SALE01203
  Hardhout
  Regular Price 119,95 Special Price 50,00
18 van 18 producten
Sort Descending

Houten trellischermen kopen

Een houten Trellisscherm geeft uw tuin meer “open” karakter en past erg goed in een natuurlijke omgeving. De afwisselende lamellen van een Trellisscherm laten veel licht door en geven toch het gevoel dat de tuin is afgescheiden van de buitenwereld. Naast dat het organische patroon van rechte of schuine lamellen een natuurlijke uitstraling heeft, biedt het een uitstekende manier om er bijvoorbeeld een klimplant tegenaan te laten groeien. Zie het als een pergola maar dan in de vorm van tuinafscheiding! Een Trellisscherm is ook heel geschikt om binnen uw tuin verschillende delen te creëren. Zet bijvoorbeeld een aantal schermen naast elkaar bij de loungeset of tuinmeubels, dat biedt u eenvoudig veel privacy en bescherming tegen de wind.

Ruim aanbod trellisschermen

Ons aanbod van Trellisschermen biedt ruime keuze in het soort materiaal en de vorm. Een hardhouten Trellisscherm met tooglijst is bijvoorbeeld een prachtige keuze die uw tuin meteen een luxe, natuurlijke uitstraling geeft. Maar juist de geïmpregneerde Trellisscherm met lijst en diagonale lamellen zal zich snel aanpassen aan de sfeer van uw tuin. Allemaal met het PEFC® of FSC® label dat verantwoord bosbeheer garandeert. Kies voor een goede beits om het geheel beter te beschermen tegen vocht, zodat u een Trellisscherm met een gerust hart over kunt laten aan de weersinvloeden. We bieden veel kleuren en soorten beits waardoor u meteen de juiste uitstraling kunt kiezen die bij uw tuin past. Voor sfeervol en natuurlijk buitenleven!

Voordelen van een trellisscherm

Een trellisscherm heeft verschillende functies in de tuin:

 • Ondersteuning voor klimplanten: Het belangrijkste doel van een trellisscherm is om ondersteuning te bieden aan klimplanten. Het rasterwerk of de open structuur van het scherm stelt planten in staat om te groeien en zich eraan vast te hechten, waardoor ze omhoog kunnen klimmen en zich verspreiden.
 • Afscheiding en decoratie: Trellisschermen dienen vaak als decoratief element in de tuin. Ze kunnen worden gebruikt als afscheiding tussen verschillende delen van de tuin of als decoratief accent tegen muren of hekken.
 • Privacy: Hoewel niet zo dicht als sommige andere schermen, kunnen trellisschermen enige mate van privacy bieden, vooral als ze begroeid zijn met klimplanten die het zicht enigszins belemmeren.
 • Optimalisatie van ruimte: Voor tuinen met beperkte ruimte biedt een trellisscherm een verticaal element, waardoor planten kunnen groeien zonder veel horizontale ruimte in te nemen.
 • Esthetische waarde: Een goed ontworpen en geplaatst trellisscherm kan de algehele esthetiek van de tuin verbeteren en een visueel aantrekkelijk element toevoegen.

Het gebruik van een trellisscherm is veelzijdig en biedt de mogelijkheid om een tuin op verschillende manieren te verbeteren, zowel praktisch als esthetisch.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?