Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Hardhouten tuindeuren

Ontdek onze duurzame selectie hardhouten tuindeuren bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Gemaakt van hoogwaardig hardhout, bieden deze deuren niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook langdurige stevigheid en weerbestendigheid voor uw tuin. Transformeer uw buitenruimte met deze elegante en robuuste toevoeging. Wilt u graag meer weten? Vraag dan een offerte aan of kom langs in een van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder.

14 van 14 producten
Sort Descending
  1. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

  2. Tuindeur Privacy hardhout 130x195 cm - SALE01252
    Tuindeur Privacy hardhout 130x195 cm - SALE01252
    Onbehandeld Hardhout
    Regular Price 329,00 Special Price 275,00
  3. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

14 van 14 producten
Sort Descending

Hardhouten tuindeuren

Een tuindeur maakt uw tuinafscheiding natuurlijk helemaal af. Of u het nu installeert voor meer privacy, minder wind of meer inbraakveiligheid, een tuindeur is voor veel mensen eigenlijk een onmisbaar onderdeel van de tuin. Wanneer u deze goed monteert aan de schutting, zal het uw tuin perfect afsluiten en garandeert het veel privacy. Hardhout is de meest duurzame houtsoort. Een hardhouten tuindeur maakt dankbaar van die eigenschap gebruik, en zal de natuurlijke weersinvloeden – en de stoten van de fiets – met gemak doorstaan. De authentieke kleur van het hardhout geeft het ook nog eens een warme, luxe uitstraling in uw tuin!

Verschillende modellen hardhouten tuindeur

De verschillende modellen hardhouten tuindeuren van Van Kooten Tuin en Buiten Leven hebben ieder een bijpassend tuinscherm, maar staan vaak ook goed bij uw bestaande tuinafscheiding. De pure uitstraling van het hardhout zal geen afbreuk doen aan het natuurlijke karakter van uw tuin en is bovendien zeer goed te bewerken met een beits. Hiermee vergroot u niet alleen de duurzaamheid van de tuindeur, u kunt zelf bepalen welke uitstraling de hardhouten tuindeur krijgt. Met keuze uit tientallen verschillende kleuren beits, van dekkend tot transparant, kunt u de tuindeur de uitstraling geven die past bij uw tuin. En met de PEFC® of FSC® keurmerken weet u zeker dat de hardhouten tuindeur eerlijk en verantwoordelijk geproduceerd is. Voor het meest natuurlijke buitenleven gevoel!

Voordelen van een hardhouten tuindeur

Een hardhouten tuindeur is een stevige en duurzame toegangsoplossing voor je tuin. Gemaakt van hardhout, zoals bijvoorbeeld eiken, merbau of azobé, staat deze deur bekend om zijn weerbestendigheid en lange levensduur. Het hardhout biedt uitstekende duurzaamheid en kan zonder extra behandeling worden gebruikt in verschillende weersomstandigheden. Een hardhouten tuindeur voegt niet alleen een natuurlijke en stijlvolle uitstraling toe aan je tuin, maar biedt ook privacy en veiligheid. Deze deuren zijn beschikbaar in diverse ontwerpen en afmetingen en kunnen worden aangepast aan de esthetiek en behoeften van je buitenruimte.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?