Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Rolborders

Ontdek de veelzijdige rolborders van Van Kooten Tuin & Buiten Leven, een perfecte toevoeging voor uw tuin. Met diverse stijlen en materialen bieden onze rolborders een eenvoudige manier om borders af te bakenen, paden te definiëren of planten op een nette manier te omlijsten. Kies uit verschillende hoogtes en designs en geef uw tuin een strakke, verzorgde uitstraling met deze praktische en decoratieve rolborders.

4 van 4 producten
Sort Descending
4 van 4 producten
Sort Descending

Materiaal borderrol

Borderrollen zijn een mooie oplossing wanneer u het tuinpad lager wilt hebben dan de tuin, of als u op een andere plek een kunstmatige verhoging wilt aanbrengen. Onze borderrollen bestaan uit sterk aan elkaar geweven halfronde palen, zowel van geïmpregneerd grenen als hardhout. De A-kwaliteit van de borderrollen is geselecteerd om ervoor te zorgen dat het de zware grond voldoende kan tegenhouden zonder te bezwijken. Met keuze uit verschillende hoogtes kunt u zelf bepalen hoe diep of hoe hoog u de borderrol wilt installeren. En het hout van deze producten komt uit FSC®-gecertificeerde bossen, zo kiest u voor eerlijkheid en milieuvriendelijkheid.

Gebruik van borderrol

De borderrollen kunnen voor meer toepassingen gebruikt worden dan u misschien denkt. Zo staat het erg mooi als verhoging van een gedeelte van uw tuin, maar leent het zich ook goed om bijvoorbeeld een grote bloembak of moestuinbak aan te leggen. Het hout zal van nature mooi staan bij uw tuin en zal geen afbreuk doen aan de natuurlijke sfeer. Bij zowel het geïmpregneerde grenen en het hardhout kan extra bescherming worden aangebracht door middel van een beits. Dit zal de duurzaamheid van de borderrollen aanzienlijk verhogen en geeft u bovendien de mogelijkheid om zelf de kleur en uitstraling te bepalen. Zo vormt het een mooi onderdeel van uw tuin!

Voordelen van een borderrol

Een borderrol heeft meerdere functies in de tuin:

  • Afscheiding: Het biedt een decoratieve rand of afscheiding tussen verschillende delen van de tuin, zoals bloemperken, gazons en paden, waardoor ze visueel van elkaar gescheiden blijven.
  • Bescherming: Het kan helpen om bloemperken te beschermen tegen overlopen door mulch, bodem of grind, waardoor de bloemen en planten op hun plaats blijven.
  • Randafwerking: Het zorgt voor een nette afwerking van bloembedden en grenst deze af, waardoor een georganiseerd en verzorgd uiterlijk ontstaat.
  • Voorkomen van grasgroei: Door het in de grond te plaatsen, kan het ook dienen als een barrière om ongewenste grasgroei in bloemperken te voorkomen.
  • Decoratie: Naast functionaliteit kan een borderrol ook een decoratief element zijn, omdat het verkrijgbaar is in verschillende ontwerpen en materialen die bij de tuininrichting passen.
Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?