Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Aluminium schuttingen

Ontdek onze veelzijdige collectie aluminium schuttingen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Deze moderne en duurzame oplossingen bieden een strakke afbakening voor uw tuin. Met een combinatie van eigentijds design en stevigheid bieden onze aluminium schuttingen een onderhoudsarme en stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte. Heeft u vragen of wensen met betrekking tot ons assortiment aluminium schuttingen? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

9 van 9 producten
Sort Descending
9 van 9 producten
Sort Descending

Aluminum schutting duurzaam alternatief

Bij een schutting denken veel mensen al snel aan een houten tuinafscheiding. Wat steeds meer mensen gaan realiseren is dat een aluminium schutting een erg duurzaam alternatief is dat ook nog eens een erg mooie uitstraling heeft. Onze Verasol aluminium schuttingen zijn een stijlvolle manier om meer privacy in de tuin te krijgen en gaan bovendien veel langer mee dan vuren of zelfs hardhout. Net als veel van onze andere schuttingen, veranda’s en tuinkamers worden deze schuttingen met degelijke, Duitse bouwkwaliteit geproduceerd. Door de lange levensduur hebben deze aluminium schuttingen een blijvend mooie uitstraling en blijft de kleur behouden. U heeft bij ons keuze uit vier verschillende kleuren, waaronder structuur brons en structuur antraciet.

Structuren aluminium schutting

Kies bijvoorbeeld voor een aluminium schutting in structuur brons. Door de onopvallende kleur is deze aluminium schutting perfect voor een tuin met veel details zoals planten, bomen, en straatwerk. De nadruk blijft op de natuur en de inhoud van uw tuin, maar de schutting garandeert wel veel privacy en bescherming tegen de wind. En dankzij het aluminium materiaal kunt u de schutting gewoon bijna vergeten; het doet zijn werk, vereist weinig onderhoud en gaat lang mee. De aluminium schutting wordt op elke gewenste maatvoering samengesteld en kan ook als optie bij uw veranda worden gemonteerd. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven is alles mogelijk!

Voordelen van een aluminium schutting

Een aluminium schutting heeft verschillende functies en voordelen:

  • Duurzaamheid: Aluminium is bestand tegen roest, corrosie en vervaging, waardoor het een duurzame optie is voor buitenomgevingen.
  • Onderhoudsarm: Het vereist weinig tot geen onderhoud, aangezien het niet gevoelig is voor roest of vervorming door weersinvloeden.
  • Esthetiek: Aluminium schuttingen bieden een moderne en strakke uitstraling aan buitenruimtes, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren die passen bij diverse ontwerpen.
  • Privacy en afscherming: Afhankelijk van het ontwerp kunnen aluminium schuttingen privacy bieden of dienen als een barrière voor buitenruimtes.
  • Weerbestendigheid: Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals regen, wind en zonlicht, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende klimaten.
  • Milieuvriendelijk: Aluminium is recyclebaar, wat het een duurzame keuze maakt voor mensen die waarde hechten aan milieuvriendelijke opties.

Aluminium schuttingen bieden een combinatie van duurzaamheid, esthetiek en onderhoudsgemak, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en functionele omheining voor hun buitenruimte.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?