Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Hout/beton schuttingen

Ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid en esthetiek met onze hout/beton schuttingen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Deze unieke afscheidingen bieden de warmte van hout gecombineerd met de robuustheid van beton. Creëer een eigentijdse look voor uw buitenruimte met verschillende beschikbare stijlen en afwerkingen. Voor advies op maat en oplossingen die aan uw behoeften voldoen, staan we klaar om u te helpen.

58 van 64 producten
Pagina
Sort Ascending
  1. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

  2. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

58 van 64 producten
Pagina
Sort Ascending

Voordelen van een hout/beton schutting

De nieuwe innovatie op het gebied van tuinafscheiding is het hout/beton schuttingsysteem. Door gebruik te maken van betonnen palen en deze stevig te verbinden met houten tuinschermen, ontstaat een zeer solide erfafscheiding met een lange levensduur.

Omdat de tuinschermen op de onderliggende betonplaten worden geplaatst, is er geen grondcontact en blijft het hout dus beter beschermd tegen rot en verwering. De hout-beton schuttingen kunnen nog steeds in veel vormen en kleuren geleverd worden, en het systeem zal dus niets afdoen aan de uitgebreide keuze die u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven krijgt.

Bijpassende schermen hout/beton schuttingen

Afhankelijk van de hoogte die u kiest voor de hout/beton schutting zijn er verschillende tuinschermen die erbij passen. Juist ook wanneer u kiest voor hoge onderplaten met bijvoorbeeld rotsmotief, zijn er bijpassende schermen die moeiteloos in het betonnen frame geplaatst kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor een mooi contrast door de lichte kleur van vurenhout te combineren met het antraciet van de onderplaten.

Of ga voor een volledig hardhouten wand voor een stijlvolle afscheiding. U kiest zo zelf welke kleursamenstelling uw hout-beton schutting krijgt, en uiteraard altijd met de garantie van veel stevigheid en duurzaamheid. Zo zullen deze hout-beton schuttingen, net als de Betowood hout/beton schuttingsystemen, uw tuin afscheiden met veel stijl en robuustheid!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?