Bekijk onze Vakantiekorting en profiteer van stapelkortingen!

Betonpalen

Betonpalen zorgen voor de ultieme stevige basis voor uw schutting en hebben een strakke uitstraling. Hier bij Van Kooten vindt u een grote diversiteit aan betonpalen voor uw schutting, variërend in kleur, afmetingen, stijl en meer. Bestel de betonpalen die het beste bij uw schutting passen hier gemakkelijk online.

58 van 79 producten
Pagina
Sort Descending
  1. Melkglas paneel 2,1x19,5x180 cm
    Melkglas paneel 2,1x19,5x180 cm
    Composiet
    Normale prijs 87,95 Speciale prijs 72,95
58 van 79 producten
Pagina
Sort Descending

Betonpalen voor schuttingen

Hier bij Van Kooten vindt u een groot aanbod betonpalen waarmee u uw schutting niet alleen stevig vastzet, maar ook nog eens een gehele transformatie van de sfeer in de tuin kunt realiseren. De betonpalen in ons assortiment zijn erg verschillend en zijn tevens niet allemaal van beton, maar kunnen ook van aluminium zijn met een echte betonlook.

Betonpalen voor schuttingen kopen

Betonpalen zijn leverbaar in verschillende tinten grijs, van zeer licht (bijna wit) tot zeer donker grijs. Door een donkergrijze betonpaal te combineren met een mooie houten schutting creëert u een moderne uitstraling die uw tuin een compleet andere uitstraling geeft. 

De betonpalen in ons assortiment zijn scherp geprijsd en leverbaar verschillende afmetingen. Kies uw gewenste kleur betonpaal met de benodigde afmetingen en bestel ze hier gemakkelijk online.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?