ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

VOOR MEER INFORMATIE OVER CORONA KLIK HIER.

Vuren schutting

3 van 3 producten
Sort Descending
 1. Linia scherm
  Linia scherm geschaafd vuren 180x180 cm
  Normale prijs 139,00 Speciale prijs 115,00
 2. Waaierscherm
  Waaierscherm vuren 180x180 cm
  Normale prijs 205,00 Speciale prijs 170,00
 3. Betowood Scherm Douglas H185xB224 cm
  Betowood Scherm Douglas H185xB224 cm
  Normale prijs 209,00 Speciale prijs 175,00
3 van 3 producten
Sort Descending

Een vurenhouten schutting online bestellen

Iedereen heeft behoefte aan privacy. Niet alleen in huis maar zeker ook in de tuin. Tuinschermen zijn uitstekende producten om pottekijkers de rug toe te keren. Van Kooten Tuin en Buitenleven heeft voor u een goed assortiment samengesteld waar u de juiste producten voor uw tuin kunt selecteren. 

Vuren tuinschermen

De tuinschermen zijn in verschillende maten beschikbaar. Zo hebben wij hoge en smalle tuinschermen maar ook lage en brede varianten. Zoedoende is er voor elk wat wils. De tuinschermen zijn tevens in meerdere kleuren te bestellen. Ook voor een tuinscherm met trellis zit u goed bij ons. De trellis vormt min of meer een reuimte waar men door heen kunt kijken mocht u bijvoorbeeld een perfecte relatie met uw buren hebben. Een x-aantal tuinschermen zijn geimpregneerd. De impregnatie zorgt voor een beschermlaag waardoor het materiaal bijvoorbeeld waterafstotend is.

Het goede aanbod tuinschermen is tot stand gekomen door de juiste samenwerking met onze leveranciers Elephant en Tuindeco.
Tot slot, de keuze is aan u. Wij zijn heel benieuwd op welke variant uw keuze valt. Vindt u het lastig om te beslissen? Wij staan u graag te woord dus schroom niet om contact met ons op te nemen!

vergelijken