Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Blokhut aanbouw

Breidt gemakkelijk uw blokhut of tuinhuis uit met een aanbouw. Door een aanbouw te plaatsen aan de zijkant van uw blokhut of berging kunt u extra ruimte bieden voor de opslag van bijvoorbeeld hout of tuingereedschap. De aanbouw wordt geleverd als bouwpakket en kunt u zelf in elkaar zetten en aan de bestaande blokhut plaatsen.

2 van 2 producten
Sort Descending
  1. Aanbouw blokhut
    Blokhut Aanbouw 28 mm
    Normale prijs 1.239,00 Speciale prijs 1.029,00
  2. Aanbouw blokhut
    Blokhut Aanbouw 45 mm
    Normale prijs 1.615,00 Speciale prijs 1.345,00
2 van 2 producten
Sort Descending

Blokhut aanbouw voor meer bergingsruimte

Gebruikt u uw blokhut als buitenkamer of extra ruimte in de tuin waar u ook op frisse dagen van uw tuin kunt genieten? Dan is een extra opbergruimte voor het bewaren van tuingereedschap, fietsen of andere spullen geen overbodige luxe. De extra opbergruimte zorgt ervoor dat de blokhut netjes opgeruimd en vrij toegankelijk blijft zodat u er op elk moment volledig tot rust kunt komen.

U kunt er dan voor kiezen om een complete houten schuur of tuinberging tegen uw bestaande tuinhuis aan te plaatsen voor extra bergingsruimte. Met een aanbouw schuur of tuinkast beschikt u in een handomdraai over extra droge opbergruimte voor gereedschap en tuinmaterialen. Een complete blokhut aanbouw kan ook nog gecombineerd worden met een luifel voor zowel beschutte berging als haardhout opslag.

Blokhut aanbouw plaatsen

Als u een geschikte aanbouw voor uw blokhut gevonden heeft kunt u deze eenvoudig online bestellen. De aanbouw wordt als bouwpakket bij u thuis geleverd welke u zelf in elkaar kunt zetten en aan de bestaande blokhut kunt plaatsen. Vervolgens kunt u de extra ruimte uiteraard geheel naar wens inrichten.

Blokhut aanbow kopen

Een blokhut aanbouw kunt u gebruiken waarvoor u dat zelf wilt. Extra ruimte is natuurlijk altijd welkom! Kies de blokhut aanbouw met de benodigde afmetingen en bestel hier gemakkelijk online bij Van Kooten.

vergelijken