Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Tuinkast op maat

Let op: wegens de drukte is het op dit moment niet mogelijk om tuinkisten/tuinkasten op maat te verkrijgen!

Van Kooten Tuin & Buiten Leven biedt een breed scala aan tuinkasten en tuinkisten. Het kan zijn dat u geen keus hebt kunnen maken uit de standaard modellen. Het kan zijn dat deze standaard modellen niet voldoen aan uw smaak of aan de afmeting van uw tuin. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw tuinkast op maat te laten maken.

We hebben wij een team van professionele monteurs voor u klaar staan, die graag met uw projecten aan de gang gaan. Wij kunnen zelfs uw tuinkast of tuinkist voor u monteren zonder dat u daar omkijken naar heeft. Als u echter actief betrokken wilt zijn bij het constructieproces of het helemaal zelf wilt doen is dit uiteraard ook mogelijk.

Verschillende soorten tuinkasten

Een tuinkast of tuinkist kan geleverd worden in verschillende modellen. Voor elk gebruiksdoeleinde is er wel een geschikt model te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende modellen:

 • Opbergkisten
 • Opberg bak
 • Tuinkisten
 • Muurkast
 • HobbyboxBerging

Mogelijkheden voor een tuinkast op maat

Wanneer u een tuinkast op maat laat maken dan wordt die precies zoals u hem hebben wilt. Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft jarenlange ervaring met het bouwen van tuinkasten en tuinkisten op maat. De specialisatie van onze monteurs hebben ervoor gezorgd dat u veel mogelijkheden hebt wat betreft maatwerk. Een voorbeeld van de verschillende mogelijkheden vindt u hieronder.

Bij een tuinkast op maat bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u onder andere zelf een selectie maken uit de volgende opties:

 • Grootte
 • Daktype
 • Materiaalsoort: hout of metaal
 • Bewerking
 • Welke ventilatierooster
 • Vloer

Het kan zijn dat u zelf een ideeën voor een tuinkast of tuinkist op papier heeft staan? Neem deze dan mee naar een van onze showrooms of stuur deze digitaal naar ons toe. Dan maken we het ontwerp samen met u af! Van Kooten Tuin & Buiten Leven begeleidt u in het traject van oriëntatie tot aankoop. Indien u na aankoop van uw tuinkast of tuinkist, geen tijd heeft voor de installatie of hier gewoonlijk geen verstand van heeft, dan staan wij graag voor u klaar om de op maat gemaakte tuinkast of tuinkist te monteren tegen een meerprijs. We hebben eigen monteurs in dienst, welke gespecialiseerd zijn in het monteren van een breed scala aan tuinkisten of tuinkasten.

Vraag een offerte aan voor uw tuinkast op maat

Wij begrijpen dat u misschien nog niet precies weet hoe uw tuinkist of tuinkast op maat eruit moet komen te zien. Geef in het onderstaand formulier aan wat uw specifieke wensen zijn voor uw tuinkast of tuinkist. Het is niet erg als u niet alles in kunt vullen. Na het invullen van het formulier zullen onze maatwerk specialisten een advies en een offerte uitbrengen. U ontvangt binnen enkele dagen een complete offerte. Heeft u nog vragen voor onze specialisten? Neem dan contact met ons op via email [email protected] of bel ons op +31 (0) 186-655990.

Maatwerk tuinkist/tuinkast 1 Maatwerk tuinkist/tuinkast 2 Maatwerk tuinkist/tuinkast 5

Uw wensen

Uw bestanden

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden
Een schets is al prima!

Uw gegevens

Kan ik u helpen?