ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

VOOR MEER INFORMATIE OVER CORONA KLIK HIER.

Screens

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De zomer wordt door veel mensen graag verwelkomd. Maar zodra de zon fel schijnt en de middagtemperaturen erg hoog worden, is het fijn als het in huis koel blijft. Veel mensen gebruiken op dat moment screens als oplossing: deze buitenzonwering wordt strak tegen de buitenkant van het raam geplaatst en kan met de hand of automatisch open of dicht gedaan worden. Het speciale doek van de screen filtert het zonlicht en houdt warmte buiten, en maakt het daarnaast ook onmogelijk voor gluurders om naar binnen te kijken, terwijl u zelf nog wel naar buiten kunt kijken.

Verschillende soorten screens

Onze screens zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Wij bieden keuze uit diverse kleuren zodat u de screen vindt die past bij uw tuin en huis. En voor het beste resultaat leveren wij graag maatwerk bij u thuis, en adviseren wij u over de mogelijkheden.

Zo kunt u ook kiezen voor zonneschermen die op bijvoorbeeld uw veranda geïnstalleerd kunnen worden. Een screen valt echter door de compacte constructie niet op en is dankzij de volledige bedekking van het raam een erg goede keuze omdat het ook licht dat zijdelings invalt tegenhoudt. Of u nu een veranda heeft of niet, met screens blijft uw huis koel en comfortabel!

Meer informatie screens

Wilt u meer informatie te weten komen over screens. Kom dan langs in één van onze showrooms voor inspiatie en een vrijblijvend persoonlijk advies. Geen tijd om bij ons langs te komen? Neem dan contact met ons op.

vergelijken