Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Screens

2 van 2 producten
Sort Descending
 1. Ritz screen S99 Breedte 240 tot 260 cm Inclusief Somfy motor
  Ritz screen S99 R - 349,2x227 cm incl. Somfy motor - SALE0314
  Regular Price 1.237,00 Special Price 500,00
  Afhaalproduct
  of betaal 10,- per maand
 2. Ritz screen S99 Breedte 240 tot 260 cm Inclusief Somfy motor
  Screen 3-buis C80 750x350 cm - SALE0319
  Regular Price 2.539,00 Special Price 1.000,00
  Afhaalproduct
  of betaal 21,- per maand
2 van 2 producten
Sort Descending

De zomer wordt door veel mensen graag verwelkomd. Maar zodra de zon fel schijnt en de middagtemperaturen erg hoog worden, is het fijn als het in huis koel blijft. Veel mensen gebruiken op dat moment screens als oplossing: deze buitenzonwering wordt strak tegen de buitenkant van het raam geplaatst en kan met de hand of automatisch open of dicht gedaan worden. Het speciale doek van de screen filtert het zonlicht en houdt warmte buiten, en maakt het daarnaast ook onmogelijk voor gluurders om naar binnen te kijken, terwijl u zelf nog wel naar buiten kunt kijken.

Verschillende soorten screens

Onze screens zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Wij bieden keuze uit diverse kleuren zodat u de screen vindt die past bij uw tuin en huis. En voor het beste resultaat leveren wij graag maatwerk bij u thuis, en adviseren wij u over de mogelijkheden.

Zo kunt u ook kiezen voor zonneschermen die op bijvoorbeeld uw veranda geïnstalleerd kunnen worden. Een screen valt echter door de compacte constructie niet op en is dankzij de volledige bedekking van het raam een erg goede keuze omdat het ook licht dat zijdelings invalt tegenhoudt. Of u nu een veranda heeft of niet, met screens blijft uw huis koel en comfortabel!

Meer informatie screens

Wilt u meer informatie te weten komen over screens. Kom dan langs in één van onze showrooms voor inspiatie en een vrijblijvend persoonlijk advies. Geen tijd om bij ons langs te komen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?