menu
menu

Screens

Bekijken als Rooster Lijst
43 van 43 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
43 van 43 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Screens

De zomer wordt door veel mensen graag verwelkomd. Maar zodra de zon fel schijnt en de middagtemperaturen erg hoog worden, is het fijn als het in huis koel blijft. Veel mensen gebruiken op dat moment screens als oplossing: deze buitenzonwering wordt strak tegen de buitenkant van het raam geplaatst en kan met de hand of automatisch open of dicht gedaan worden. Het speciale doek van de screen filtert het zonlicht en houdt warmte buiten, en maakt het daarnaast ook onmogelijk voor gluurders om naar binnen te kijken, terwijl u zelf nog wel naar buiten kunt kijken.

Verschillende soorten screens

Onze screens zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Wij bieden keuze uit diverse kleuren zodat u de screen vindt die past bij uw tuin en huis. En voor het beste resultaat leveren wij graag maatwerk bij u thuis, en adviseren wij u over de mogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor onder andere een knikarmscherm of andere zonneschermen die op bijvoorbeeld uw veranda geïnstalleerd kunnen worden. Een screen valt echter door de compacte constructie niet op en is dankzij de volledige bedekking van het raam een erg goede keuze omdat het ook licht dat zijdelings invalt tegenhoudt. Of u nu een veranda heeft of niet, met screens blijft uw huis koel en comfortabel!

Meer informatie screens

Wilt u meer informatie te weten komen over screens. Kom dan langs in één van onze showrooms voor inspiatie en een vrijblijvend persoonlijk advies. Geen tijd om bij ons langs te komen? Neem dan contact met ons op.

Van Kooten 
Al jaren de specialist in buitenleven artikelen. Bekijk ook eens een van de overkappingen voor in de tuin of het aanbod in blokhutten en tuinhuisjes.