menu
  1. Normale prijs 16.570,00 Speciale prijs 13.803,00
  2. Normale prijs 5.075,00 Speciale prijs 4.228,00
  3. Normale prijs 4.555,00 Speciale prijs 3.794,00
  4. Normale prijs 5.229,00 Speciale prijs 4.354,00
  5. Normale prijs 1.469,00 Speciale prijs 1.225,00
  6. Normale prijs 9.289,00 Speciale prijs 7.735,00
  7. Normale prijs 2.325,00 Speciale prijs 1.934,00
  8. Normale prijs 1.635,00 Speciale prijs 1.361,00
  9. Normale prijs 3.739,00 Speciale prijs 3.115,00
  10. Normale prijs 4.455,00 Speciale prijs 3.710,00

interflex

Interflex

"Al uw tuindromen worden werkelijkheid!", zo luidt de missie van Interflex. Niet alleen biedt dit bedrijf een compleet aanbod aan tuinartikelen, ook de prijs-kwaliteitverhouding staat bekend als uiterst aantrekkelijk.

Blokhut en sauna
Van blokhutten en hottubs tot spa's, sierhekwerk en veranda's; Interflex heeft alles in huis om uw tuin tot een sfeervolle ambiance om te toveren. Ruimte én budget spelen hierbij geen rol van betekenis! Ook eigenaren van een vakantiepark zijn bekend met Interflex. Zo biedt dit bedrijf een ruime keuze in betaalbare chalets en vakantiewoningen.

Prijs-kwaliteitverhouding
De uiterst aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding laat zich onder meer verklaren door het feit dat Interflex beschikt over een aantal vestigingen in onder meer Polen, Roemenië en de Baltische Staten. Hier wordt het hout geïmporteerd, hetgeen dan naar West-Europa gaat. Ook een aantal van de constructies wordt op deze locaties gemaakt. Deze efficiencyslag vertaalt zich een-op-een in een lagere kostprijs.

Nieuw: hooiberg blokhut
Interflex is gespecialiseerd in blokhutten. Elk jaar weer worden er noviteiten aan de bestaande uitvoeringen toegevoegd. Nieuw is de ‘hooiberg blokhut’. Deze kenmerkt zich door vier robuuste palen die boven het dak uitsteken. Hiermee springt het bedrijf in op de trend van ‘landelijk en trendy leven’. Wilt u uw blokhut voorzien van een coating? U kunt nu uit nóg meer kleuren kiezen. Er zit vast een kleur in het kleurenpalet waarmee u de blokhut of een ander buitenverblijf optimaal afstemt op uw woning.

Officieel dealer
Van Kooten Tuin & Buiten leven is aangesteld als dealer van dit bedrijf. Op de website vindt u het overzicht van alle artikelen. Naast de meest gangbare blokhutten heeft Van Kooten Tuin & Buiten leven ook de grote Interflex chalets in het assortiment opgenomen. Welk artikel u ook wenst, u bestelt het snel én eenvoudig in de webshop. Bovendien bent u zo verzekerd van de laagsteprijsgarantie. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op te halen of te laten bezorgen. Desgewenst kunt u ook de montage uitbesteden.

Interflex tuinhuisjes
Interflex tuinhuisjes genieten Europese faam. Niet alleen staan deze constructies bekend als ijzersterk, ook worden er jaarlijks nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Het tuinhuisje van uw dromen zit hier zeker tussen! 

Degelijke constructie
Hoe groot of klein uw tuin ook is, er past altijd een Interflex tuinhuisje in. Dit bedrijf maakt namelijk tuinhuisjes in alle denkbare maten en uitvoeringen. Alle constructies staan als een huis! Zo is een wanddikte van 28 millimeter de standaard. Verder staat Interflex erom bekend uitstekende hoekverbindingen te maken.

Noviteiten
Ook bij de nieuwe lichting Interflex tuinhuisjes ziet u de trend ‘landelijk wonen met een trendy twist’ terug. Zo is de serie uitgebreid met een aantal speciale hooiberguitvoeringen. Opvallend aan deze uitvoeringen zijn de vier robuuste palen die boven het dak uitsteken. Deze details geven de traditionele hooiberg een trendy twist.

Nazorg
Interflex hecht grote waarde aan de nazorg. Niet alleen worden er op de eigen website tips gegeven hoe u uw tuinhuis het beste kunt verven, ook heeft men het assortiment gecoate producten uitgebreid. Er zijn meer kleuren toegevoegd aan het bestaande kleurenpalet. Meer in het algemeen heeft dit bedrijf een gedegen netwerk van dealers opgezet. Ook Van Kooten Tuin & Buiten Leven behoort tot dit selecte gezelschap.

Tuinhuis via de webshop
Op deze site vindt u alle informatie over de Interflex tuinhuisjes. U bestelt het buitenverblijf van uw keuze heel eenvoudig via de webwinkel. Erg handig is dat u tijdens het bestellen meteen geattendeerd wordt op de bijbehorende materialen. Natuurlijk geven wij ook op een Interflex tuinhuis de laagsteprijsgarantie af.

Montage
Bij de aflevering ontvangt u een bouwtekening, waarmee u het tuinhuis zelf kunt opbouwen. Als u tijdens de montage tegen problemen aanloopt, dan raden wij u aan om de video's op de site te raadplegen. Naast een uitgebreide instructie vindt u hier ook diverse montagefilms. Het spreekt natuurlijk voor zich dat Van Kooten Tuin & Buiten Leven de montage graag voor u verzorgt. Via de site vraagt u hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aan.

Categoriëen