Online verkoop, bezorging & montage gaan onverminderd door. Voorkom wachttijden in het voorjaar, bestel direct of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs!
voor meer informatie over corona klik hier.

Private Shopping

Private shopping
De gezondheid van onze collega's en die van u als klant zijnde, gaat bij ons voor alles. Dat heeft natuurlijk wel tot gevolg dat we op dit moment niet kunnen werken zoals we normaal doen, maar we doen uiteraard ons uiterste best om u alsnog de service te bieden dat u van gewend bent. Daarom bieden wij als u overdag om veiligheid/ gezondheidsredenen niet langs kan komen, een afspraak te maken voor personal shopping buiten de huidige openingstijden. U kunt uiteraard 24/6 terecht in onze webshop en tijdens openingstijden in onze winkels. Onze vakkundige verkopers denken zoals altijd graag met mee. Graag willen we nog een extra stukje service aanbieden, namelijk Private shopping. Dat is winkelen in de winkel van uw keuze, op een gewenst tijdstip. Zo hebben we alle tijd voor u, want service en een persoonlijke touch blijven ook in deze tijden het allerbelangrijkst voor ons.

Private shopping is mogelijk in onze showrooms in Amersfoort, Strijen, Numansdorp en Veldhoven. Hier vindt u allerlei showroommodellen zodat u precies kunt zien wat voor product bij u past.

Waarom Private shoppen bij Van Kooten?
Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven gaan we tot het uiterste. Tijdens het Private shoppen wordt u in alle rust geholpen en shopt u in uw eigen tempo.
Met onze personal shopper stelt u in één keer uw complete wensenlijst samen en zoekt u uw favoriete houtsoort of ander productmateriaal uit voor bijvoorbeeld de veranda, blokhut of tuinkamer. Wij staan 100% garant om u te voorzien van waardevolle tips en adviezen.

Van Kooten Tuin en Buiten Leven biedt u een zeer uitgebreid assortiment met uitsluitend kwaliteitsproducten. Van Kooten staat voor goed advies, uitstekende service en laagsteprijsgarantie.
Heeft u interesse in Private Shopping? Vul onderstaand formulier in en uw persoonlijk verkoopadviseur neemt contact met u op om een afspraak te maken.

In welk product heeft u interesse?

Afspraak in showroom

Op zondagen zijn wij gesloten

Uw gegevens

vergelijken