Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Barbecues

Bij Van Kooten vindt u ook barbecues in de sale. De kortingen kunnen hoog oplopen waardoor u van de hoogste kwaliteit proifteert tegen de laagste prijs. Afgeprijsde barbecues bestelt u hier gemakkelijk online.

4 van 4 producten
Sort Descending
 1. Napoleon Rogue R425 SB barbecue
  Napoleon Rogue R425 SB barbecue
  Normale prijs 1.099,00 Speciale prijs 699,00
  72 uurs levering
 2. Napoleon Rogue 525 SB barbecue
  Napoleon Rogue R525 SB barbecue inclusief zijbrander!
  Normale prijs 1.499,00 Speciale prijs 999,00
  Thuisbezorgd
 3. Napoleon barbecue Rogue 525 SIB
  Napoleon Rogue 525 SIB barbecue inclusief SIZZLE ZONE
  Normale prijs 1.599,00 Speciale prijs 1.299,00
4 van 4 producten
Sort Descending

BBQ aanbiedingen

Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft zich al helemaal voorbereid op het heerlijke, zonnige buitenleven! En wat kan daar nou niet bij ontbreken? De barbecue! In deze categorie vindt u alle barbecues die wij op dit moment met flinke korting aanbieden, en dat zijn niet alleen B-merk barbecues. Ook de hoge kwaliteit Napoleon barbecues bieden wij tegen scherpe prijzen aan. Profiteer van de zeer aantrekkelijke prijzen van onze barbecues in de actie en bestel uw nieuwe BBQ hier gemakkelijk online.

Ruime keuze aan bbq's in de aanbieding

Een barbecue is niet zomaar gekozen. Er zijn een hoop verschillende soorten barbecues. Kies je bijvoorbeeld voor een kolenbarbecue of zou je toch liever kiezen voor een gasbarbecue? Daar zijn de meningen over verdeeld. De een vindt dat je alleen barbecuet als je op kolen je vlees bereidt, terwijl de ander toch voorkeur heeft voor een gasbarbecue. Deze keuze ligt voor iedereen anders en iedere soort heeft zijn voor- en nadelen.

Het voordeel is dat u bij Van Kooten voor beide typen barbecues terecht kunt en beide typen met hoge korting worden aangeboden. Heeft u uw favoriet gevonden? Bestel de afgeprijsde barbecue dan gemakkelijk online.

vergelijken