Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Vuren tuindeuren

Ontdek de veelzijdige en betaalbare vurenhouten tuindeuren van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Deze deuren bieden niet alleen functionaliteit maar voegen ook een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw tuin. Met duurzaam vurenhout en een scala aan ontwerpen bieden deze deuren een toegankelijke manier om uw buitenruimte te verrijken. Wilt u graag meer weten? Vraag dan gerust een offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

46 van 46 producten
Sort Descending
 1. Tuindeur Erica 100x180 cm
  Tuindeur Erica 100x180 cm
  Geïmpregneerd Vurenhout
  69,95
 2. Inspiratie nodig? Kom langs in een van onze overdekte showrooms! Maak nu een afspraak ->

 3. Laagsteprijsgarantie, altijd de scherpste prijs!

 4. Vuren dichte deur
  Dichte deur 90x201 cm - Blank
  Onbehandeld Vurenhout
  455,00
 5. 6-ruits glasdeur
  Glasdeur 6-ruits 90x201 cm - Blank
  Onbehandeld Vurenhout
  465,00
 6. Vuren 4-ruits glasdeur met melkglas
  Glasdeur 4-ruits 90x201 cm - Blank
  Onbehandeld Vurenhout
  515,00
 7. Dubbele deur DL8 159x188 cm
  Dubbele deur DL8 159x188 cm
  Onbehandeld Vurenhout
  904,95
 8. Dubbele deur DL7 159x188 cm 58 mm
  Dubbele deur DL7 159x188 cm 58 mm
  Onbehandeld Vurenhout
  904,95
46 van 46 producten
Sort Descending

Geïmpregneerde vuren tuindeuren

Een tuindeur maakt uw tuinafscheiding natuurlijk helemaal af. Of u het nu installeert voor meer privacy, minder wind of meer inbraakveiligheid, een tuindeur is voor veel mensen eigenlijk een onmisbaar onderdeel van de tuin. Wanneer u deze goed monteert aan de schutting, zal het uw tuin perfect afsluiten en garandeert het veel privacy. De geïmpregneerde vuren tuindeur is een duurzame oplossing die beter bestand is tegen schimmels en dus langer mee gaat. Het vuren hout is een sterke houtsoort, maar kan vooral in de tuin wel wat extra bescherming gebruiken. En dat is precies wat impregnatie onder het KOMO-keurmerk garandeert.

Nabewerking geïmpregneerde vuren tuindeur

De verschillende modellen geïmpregneerde vuren tuindeuren van Van Kooten Tuin en Buiten Leven hebben ieder een bijpassend tuinscherm, maar staan vaak ook goed bij uw bestaande tuinafscheiding. De pure uitstraling van het geïmpregneerde vuren hout zal geen afbreuk doen aan het natuurlijke karakter van uw tuin en is bovendien zeer goed te bewerken met een beits. Hiermee vergroot u niet alleen de duurzaamheid van de vuren tuindeur, u kunt zelf bepalen welke uitstraling de vuren tuindeur krijgt. Met keuze uit tientallen verschillende kleuren beits, van dekkend tot transparant, kunt u de vuren tuindeur de uitstraling geven die past bij uw tuin. En met de PEFC® of FSC® keurmerken weet u zeker dat de geïmpregneerde vuren tuindeur eerlijk en verantwoordelijk geproduceerd is. Voor het meest natuurlijke buitenleven gevoel!

Voordelen van een vurenhouten tuindeur

Een vurenhouten tuindeur is een veelgebruikte en betaalbare optie voor het afsluiten van een tuin. Vurenhout is lichter dan veel andere houtsoorten en relatief gemakkelijk te bewerken. Deze deuren bieden een goede balans tussen functionaliteit en kostenefficiëntie. Hoewel vurenhout iets minder duurzaam is dan hardhout, kan het met de juiste behandeling goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Vurenhouten tuindeuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en maten, en ze kunnen worden aangepast aan de behoeften en esthetiek van de tuin, terwijl ze een zekere mate van privacy en veiligheid bieden. Het regelmatig onderhouden van deze deuren kan hun levensduur aanzienlijk verlengen.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?