Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte!

Schapenhekken

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven vindt u een uitgebreid assortiment schapenhekken die perfect zijn voor het afbakenen van gebieden of het creëren van landelijke charme in uw tuin. Onze schapenhekken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en lengtes, met duurzame materialen en een rustieke uitstraling die past bij diverse buitenomgevingen. Kies uit verschillende stijlen en geniet van een klassieke, landelijke uitstraling met een vleugje authenticiteit voor uw buitenruimte.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ons unieke hekwerk: het schapenhek

Uniek onder de hekwerken zijn de schapenhekken: Deze wordt onbewerkt gelaten en grof gesneden om een puur en natuurlijk resultaat te krijgen. Tamme kastanje hout is hiervoor zeer geschikt en zal goed gedijen in de regen en de wind. Dankzij de relatief hoge duurzaamheidsklasse waaronder het kastanje hekwerk namelijk valt, kunt u vele jaren genieten van deze natuurlijke afscheiding van uw tuin. Al eeuwen gebruiken de Engelsen dit materiaal om hun tuin en erf af te scheiden, en terecht: het kastanje hout is mooi, goedkoop te verkrijgen en is bovendien zeer goed bestand zijn tegen regen, rot, en ijsvorming.

Pure uitstraling van schapenhekken

Geniet van een pure uitstraling in uw tuin en installeer in een handomdraai dit natuurlijke kastanje hekwerk. We leveren de schapenhekken op rol met een latafstand van ongeveer 8 tot 10 cm. Met keuze uit verschillende hoogtes kunt u zelf bepalen in hoeverre u de tuin wilt ‘open houden’. Gebruik onze geschilde ronde palen om de schapenhekken stevig vast te zetten. Het metalen draad waarmee de latten verbonden zijn zal het hekwerk goed bij elkaar houden. Uiteraard bieden we een bijpassend looppoortje met beslag, steunpalen en geschilde ronde palen om het geheel mooi af te werken. De authentieke uitstraling van deze schapenhekken zal veel mensen aanspreken!

Voordelen van een schapenhek

Een schapenhek heeft verschillende functies:

  • Afscheiding: Het dient als een natuurlijke en decoratieve afscheiding om specifieke gebieden in de tuin te markeren of om eigendommen te verdelen.
  • Veiligheid: Het kan worden gebruikt om kleine dieren binnen een bepaald gebied te houden, zoals schapen, kippen of huisdieren, en tegelijkertijd ongewenste dieren buiten te houden.
  • Ondersteuning: Het kan worden gebruikt als ondersteuning voor klimplanten zoals klimrozen of klimop, waardoor een natuurlijk en rustiek uiterlijk ontstaat.
  • Esthetiek: Het voegt een landelijke uitstraling toe aan de tuin en draagt bij aan een natuurlijke uitstraling van het landschap.
  • Duurzaamheid: Schapenhekken worden vaak gemaakt van duurzame materialen zoals hout, wat zorgt voor een langdurige en robuuste afbakening.
Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?